Despre noi Analize Rezultate Chestionare Contact Cabinete
Acreditari       Aparatura       Personal       Contacte utile       Drepturile si obligatiile pacientilor      

Centrul de Diagnostic Armedica

Amplasat in localitatea Hunedoara pe str.Gradinilor nr.3A (Lipscani) Laboratorul Centrul de Diagnostic Armedica a fost inaugurat in 2005 si a fost conceput si dotat astfel incat sa corespunda celor mai exigente cerinte de calitate. Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate la Laboratorul Centrul de Diagnostic Armedica a fost castigata printr-un efort continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru bazate pe disciplina si feed-back.

Laboratorul Centrul de Diagnostic Armedica asigura realizarea unei game largi de analize medicale de laborator utile in diagnosticarea si monitorizarea diferitelor boli.

Cei mai important factori implicati in optimizarea activitatii laboratorului sunt:

  • tehnologia avansata
  • profesionalismul personalului medical.

Suntem interesati in permanenta sa oferim un pret redus la analizele medicale dar si siguranta autenticitatii rezultatelor si aceste doua aspecte sunt influentate direct de modul in care personalul este asistat de tehnologia de laborator.

Conducerea laboratorului studiind cererile de analize din partea clientilor a hotarat largirea activitatii prin deschiderea unui punct de recoltare in anul 2013 in Hunedoara B-dul Dacia Nr.2